Make your own free website on Tripod.com

Nyheter

kakaaa.jpg

Home
Til salgs
Gjestebok
Video-klipp
Melodi Grand Prix
Bilder
Kontakt
Konsert-datoer
Nyheter
Ny Plate
Linker
CD/LP/MC/PROMO
Samleplater
Singler
Diverse utgivelser

Ackles/Flaata/Busk varmer opp for
Sir Elton John i Skien 20. juni!!

elton-john-pay-skagerak-arena.jpg

Velkommen til Fanklubbkonsert/Bursdagsfest med STEPHEN ACKLES!!

plakatackles.jpg

Han feirer nå 29 år som artist, samt at han fyller 43 år!! Derfor har fanklubben (altså jeg) sammen med Stephen arrangert en konsert + bursdagsfeiring! Denne begivenheten vil ta plass på "Gamla" i Oslo lørdag 14. februar kl. 23.00. og det er GRATIS!

Men det er ikke veldig mange billetter, så dette er "Førstemann til mølla". For å reservere billetter må du sende en e-mail til memphisnews@live.no

Du kan kun bestille maks 4 billetter pr. pers. og billettene må hentes mellom kl. 20.00 og 22.00 samme dag, ellers blir billettene gitt til andre!

Alle som er så heldig å få billetter blir satt opp på en navneliste, med navn og antall billetter de har bestilt. Så når billettene skal hentes må du bare si navnet ditt, så blir du krysset av, og får billettene.

Vi oppfordrer også til ønskelåter! Ønsker i alle fall de heldige hjertlig velkommen!! Jeg tror og håper dette kan bli en opplevelse få av dere vil glemme med det første!

 

- Lars Preben Kåsa

  Fanklubb-leder

"Let's Keep The Night"
til UTROLIG pris på internett!!

Stephen's CD og MC fra 1993, "Let's Keep The Night" er til salgs på nett til en meget høy pris. Prisen lyder; 67.90  EURO!!
Det forteller vel bare hvor vanskelig det nå er å få tak i Stephen's eldre plater og kassetter... Så alle dere Stephen-fans med mange av hans eldre plater; Hold fast på dem, de er sjeldne!!!

"Hey You!" kommer ut på nytt!

heyyou1.jpg

Sony BMG gir på nytt ut et av Stephen's mest suksessfulle album: "Hey You!" fra 1992!
 
Albumet forventes utgitt 27/10-08.

beat.jpg

Liker du 50-tallet og powerballader og annet snacks er dette kvelden for deg. Møt Åge Sten Nilsen, Linda Kvam, Benedicte Brænden og Stephen Ackles til en herlig musikalsk duell fredag 3. oktober.

Ny CD med Stephen
I september kommer den nye platen til Stephen Ackles. Dette blir en hyllest til ”kongen”. En rekke av de mest kjente Elvis sangene, samt flere sanger som er Stephens egne favoritter er å finne på denne platen. Du kan nå kjøpe den nye platen ved å sende bestilling til post@interbooking.no. Kr. 169,- Porto kommer i tillegg. De 100 første får en signert CD av Stephen Ackles.
 

 

 
Stephen Ackles – Presley Project 
Katalog nr.: IB 701 
Distribusjon: Bare Bra Musikk AS 
Telefon 23 40 10 10 
Telefaks 23 40 10 11 
Epost: info@barebra.no

763_1_artikkel.jpg

Stephen på myspace.com
Stephen har fått egen side på myspace.com. Her kan du lytte til spor fra den siste platen.
 

Terningkast 6
Stort show med Stephen Ackles, Pål Flaata og Vidar Busk
Ibsenhuset i Skien blir aldri det samme etter at Stephen Ackles, Pål Flaata og Vidar Busk leverte et kjempeshow fredag. Ibsenhuset var fullsatt og avisene gir kjempekritikker.

804_1_artikkel.jpg

DE TRE MUSKETERER: Nærmere tusen mennesker og orkestergraven ble tatt i bruk.

Sidene er skrevet og utarbeidet av Lars Preben Kåsa 
med tillatelse av Stephen Ackles.

© Copyright Lars Preben Kåsa 2010.